Responsive webdesign

We ontwerpen steeds websites op maat van de klant, zo is elk ontwerp uniek. Het ontwerp ligt in lijn van de huisstijl. Is er nog geen logo of kleurenpallet beschikbaar? Dan kan je ook hiervoor beroep doen op onze diensten.

In deze eerste fase wordt al rekening gehouden met SEO (hoog scoren in zoekmachines) en hoe de website er mobiel zal uitzien. Pas als je uiterst tevreden bent, gaan we van start met het bouwen van de website.

Responsive webdesign

Een mobielvriendelijke website past zich automatisch aan aan de schermresolutie van het toestel waarmee bezoekers je website bezoeken. We bouwen geen websites meer die niet responsive zijn, neem een kijkje in onze referenties.

De voordelen op een rijtje:

  • Bezoekers krijgen een optimale surfervaring, onafhankelijk van het toestel (smartphone, tablet, desktop, televisie, ...).
  • Onderhoud en aanpassingen gebeuren op één plaats. Dus geen aparte m.domein.be of domein.be/mobiel website.
  • Mobiel geoptimaliseerde websites scoren beter in zoekmachines.

 

Vraag nu uw gratis offerte

 

Responsive webdesign zorgt voor mobielvriendelijke websites

Klanten getuigen:

Ik was op zoek naar een professionele webdesigner die een website kon bouwen voor mijn freelancepraktijk als schrijver en vertaler. In amper een paar maanden was mijn website ontworpen, gebouwd, van inhoud voorzien en gelanceerd!

Erg fijn was ook dat ik, tijdens het bouwproces en ook daarna, altijd bij Bart te rade kon. Ik kreeg altijd een even correcte als vriendelijke respons.


Piet Devos - pietdevos.be